29.11.2009 г., 21:51 ч.

Забрави любовта 

  Поезия » Любовна
688 0 1

Един безпътен спомен скри нощта,

небето залезе и сълза отрони,

безплътни облаци от самота 

в очите ти блестят отново.

 

И, странно избеляла, младостта

намира дланите ти посивели,

със времето си тръгна любовта

и старост във косите се разстели.

 

Един човек избяга от света,

със себе си понесе светлината,

отвлече мълком искрена мечта -

забрави любовта и теб - жената.

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??