Забравили всичко,
отново забравяме и себе си,
преглътнали всичко,
пак преглътнахме
горчивата чаша...
колко безсмислено се
гонихме и колко лесно
се пресякоха пътищата...
забравили всичко,
забравихме ли любовта,
КОЯТО НЕ ТЪРПИ
БЯГСТВО И ЗАБРАВА,
ЗАЩОТО Е ВИНАГИ
ТУК - В СЪРЦЕТО ТИ.
© Мария Всички права запазени