Темпото как грабва ни буквално,
всеки забързан, груб и не мил.
Забързано време ограбва,
а животът тече ... и е мил....
Проблеми има безпощада
и кризата е, като камшик...
Материалното ограбва,
не връща се днескашен миг...
Забързано време...миг, поспри!
Вятър да вее буйни коси...
Отдих .... обич, божествен венец,
природен дар зарежда живец....
© Елена Калчева Всички права запазени