Зашушукаха
тъжно
капчуците,
зашеметени
от
дъждовната
есен.
Прозяха се
сънено
улуците
от
тяхната захвърлена
песен.
Тротоарите
от болка
заплакаха,
заченали
мънички
бари.
Слънцето
нетърпеливо
зачакаха...
зачакаха го и
старите
гари.
© Ивелина каменова Всички права запазени