"Няма ненаказано добро"!
След нас историята продължава.
Предците ни играеха хоро...
България навеки е държава!
"Няма ненаказано добро".
Битието извечно е тревожно.
Който се хване на хоро,
ще стъпва яко! Не е сложно
да заживее, да стори добро!
След нас живота продължава
в деца, родени със любов!
Ей,хора, ние сме държавата!
"Няма ненаказано добро"!
Добрина тепърва ще изгрява...
Дано крепко е нашето хоро!
Тогава вече ще сме държава!
© Стойчо Станев Всички права запазени
За съжаление.
Благодаря за коментара,Пепита!