5.12.2009 г., 20:51 ч.

Зайо и Лисана 

  Поезия » За деца
1061 0 1

Зайо и Лисана

 

Един слънчев ден край реката

започнала играта.

Зайо и Лисана играят на свежа поляна.

Зайо бързо скача в реката

и си измокря стъпалата,

но в реката се е скрил

кръвожаден крокодил.

Зайо вика помощ от Лисана

и тя дружелюбна не чака покана,

здраво го хваща за ръка

и го изкарва на брега.

А крокодилът гладен

си тръгва измамен.

 

© Цветан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко детско и забавно! Не спирай да твориш! Младите таланти имат нужда да бъдат подкрепяни и насърчавани! Успех!
Предложения
: ??:??