Заключената врата след теб
Ще тръгваш ли вратата затвори
и заключи три пъти за всеки случай,
а после ключа надалече захвърли
и дано само хубави неща ти се случват...
Изтрий ми номера, кръстен като бивш,
и всички снимки в телефона ти с мене,
а твоя номер препоръчвам да смениш
или да не вдигаш на непознат търсещ тебе...
Диска с нашите песни просто изхвърли,
и премести станцията щом някъде ги пуснат,
по нашите места и кафета не ходи...
Помни, че ти избра да ме напуснеш...
Махни всичко, което може да ти напомни мен,
запали го и да знаеш, че го няма
и избягай някъде да не рискуваш някой ден,
на улицата неловко да се срещнем двама...
Забрави ми името, адреса и лицето,
заличи ме в съзнанието си все едно не ме е имало,
не слушай и се противопоставяй на сърцето,
заминавай, не ме помни дори и като минало...
Избягай, бягай докато напълно ме изтриеш,
но един ден от подтисканото желание у теб,
ще се върнеш тук, заключената врата ще разбиеш,
разбрал, че всичко е безсмислено без мен...
© Радослава Михайлова Всички права запазени