Закон и Милосърдие...
"Сърцето си има свои закони,
непонятни на Разума..."
Казват,
че Законът
бил
над всичко!...
Не оспорвам...
Знам,
че е така...!
Но дали
правдиво
ще отсъдим
над него
щом е
Милостта?...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени