12.11.2008 г., 6:10 ч.

Закуска 

  Поезия » Бели стихове
752 0 1
Той казва: “Тури му пепел.”
Рови с ръжена из масата.
Загорели били палачинките –
какво толкова.
Горчали му.
Иска чаша вода
и ако ми се намира – бучица захар.
Загорели били, загорели.
Как така си ги изгорила, защо не внимаваш?!

Стърнища са ръцете ми.

© Елед вен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??