И аз самият бих се заменил -
за онзи, който много ще обича,
за онзи, който сам ще се отрича
и винаги ще бъде много мил.
И аз самият бих се заменил -
за онзи, който с тебе ще се хвали,
за онзи, който нежно ще те гали,
твоите сълзи със длан изтрил.
И аз самият бих се заменил -
за онзи, който все ще ти помага,
за онзи, който няма да избяга.
И аз самият бих се заменил...
© Валери Шуманов Всички права запазени