... защото всеки носи в себе си
искрата на щастието...
Из "Приказки за деца и възрастни"
от Даниела Фишерова
Имало едно време...
По човешки грейнала цветна дъга,
всеки запалвал от нея своя искра.
От седемцветната й красота
прииждали радост и надежда една.
Но минало време...
И мракът превзел радостта...
Огъня на щастието затрил по света...
Настъпили лоши времена...
И хората потърсили феята добра...
Ще дойде светло време...
Но... съхранете последната искра,
прикрита у някого от вас!
Ако човека не оставяте никога в беда,
ще гори завинаги щастливата дъга!
© Мариола Томова Всички права запазени
Благодаря ви - че не ме отказвате от писането!