Тъжно е майка заплакала...
За своят род и родина.
Че всички в нея род
добили...
Но от рода си от майка си,
от народа си крали за свой,
за собствени идеали.
А после без срам
рода си сменили
и нейде незнайно...
По света са се скрили!
© Ангел Всички права запазени