Защо така ме изостави, защо със мен се подигра?
Защо надежда днес ми даде?
А после стъпка я в калта...
Защо душата ми погали?
А после смачка я с крака...
Защо накара ме да вярвам, че я има любовта?
А после и последната искрица обич
издуха като есенни листа...
Защо?
© Силфида Всички права запазени