Знам защо е така! Защото...
Аз не знам, дали светът е мястото.
А също и точното време за нашата среща.
Но знам, че там, в теб има частица,
която е топла. Дори е гореща.
И други можем бъдем. Даже различни.
Заблуда е, че още сме слепи.
Светлината е всъщност в душите ни.
И ако не просто с трохички, а с шепи
любов дадем от себе си.
Ще излекуваме всичко, що болно е.
Благодарни ще сме за дните си!
Повярвай ми ! Възможно е!
© Ирен Всички права запазени
По-стисната от това, колко?!