От болка и от самота ли ми причини това?
От тъга и празнота ли ме нарани така?
Търсеше си коя да избереш,
да се престориш, че за нея си готов и да умреш.
Видя ме
и не ми "прости".
В мене уж се влюби ти.
И аз, като най-голямата глупачка,
станах поредната ти плячка.
Повярвах на лъжите.
На разказите ти и на сълзите.
Бях заслепена...
И от грешки в любовта уморена.
Търсех някой, който да е с мен,
да ме обича и да ми го казва всеки ден.
Сега, когато знам, че си ме мамил,
съм убедена, че и друг път така си правил...
Не си заслужава да роня сълзи
затова, че загубил си ме ти!!!
© Мария Игнатова Всички права запазени