Слънчевото затъмнение е каприз на Бога.
А душевното падение- повод за тревога.
Че Земята затъмнена в страсти се задъхва
и се моля Богу днеска - дано не издъхне.
Пак Луната си е цяла и денят се сменя.
Слънчевото затъмнение нищо не променя.
Но какво да кажем ние - в тъма от злодеи.
В повече да са добрите - зло ще надделее.
© Аделина Колева Всички права запазени