Изгубвам нещо, някой го намира,
а то… За него, нищичко не значи.
Той гледа как наоколо се взирам.
Как търся и опитвам да не плача.
Върти се пред очите ми светът,
зает да ме събира и разделя.
Като сълза потъвам във пръстта
и тя, завинаги, и дом е, и постеля…
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени