27.08.2011 г., 15:36 ч.

Завинаги в сърцето 

  Поезия » Друга
710 0 2


Не мога да повярвам, че те няма вече,
аз търся те в изминалите дни,
аз знам, че ти си някъде далече,
намерил дом в безкрайните звезди.

И уча се без теб да живея,
но трудно е и много ме боли,
как загубата ти да преживея,
щом още моето сърце кърви.

Утеха носи само тази мисъл,
че някъде щастлив си ти,
далеч на някоя звезда си кацнал
и там посрещаш своите дни.

Но вечно ще те нося в сърцето
и вечно с мен ще си,
и знам, ще се срещнем на небето,
когато свършат моите дни.

© Десислава Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??