16.02.2016 г., 20:46 ч.

Здрач 

  Поезия » Философска
277 0 0

Чезне усмихнат зрак -

спуска се тъжният мрак.

И аз - от хората далек,

ще вървя по път нелек.

 

И в зима сърце мръзне

и от студ зъзне.

И то ще узнай,

че за всеки има край.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??