13.07.2011 г., 23:18 ч.

Здравей, има ли кой да те обича? 

  Поезия » Любовна
733 0 1

Изпълнена с мисли, пак ще почукам на твойта врата,

А там прашна ще ми отвори една стара жена.

Очите ù ще са нейде изгубени от плач,

Лицето  ù посърнало едва ще се усмихне.

И тогава, след поредното ,,Здравей, има ли кой да те обича?”,

Ще разбера, че тази жена съм аз.

© Мариела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??