Боли ме за тези невинни хора,
що починаха в Сирия и Анадола!
Пред природните стихии са слаби
падналите стотици турци и араби!
От подобна съдба се ужасявам
и само на Бога аз се надявам
поне тук такава страшна драма
просто днес и утре да няма!
Приемете моите съболезнавания
към всичките невинни загинали
и съжаления за всички страдания,
през които близките им са минали!
© Георги Всички права запазени