2.04.2012 г., 11:03 ч.  

Земя на новия човек 

  Поезия » Философска
476 0 0
Земя на новия човек


Далеч през планини вековни,
където радост най звънти,
кънтеше денем дъжд любовен
от живи, мили, весели души.

В очакване на тази орисия
да ни обгърне в този век
чрез Любовта, като магия -
в живот, земя на новия човек.


Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??