Земята движела е, движи
и ще движи живота ни напред.
Напред към времето, когато...
Няма по-напред.
Защо тогава се стремим
към края?
Към свършека на този свят.
Нима не е красив?
И кой ни дава правото?
От името на кой
да го рушим?
Земята, майката природа
така красива, чиста неревнива.
Защо ни позволява тя на нас.
Да и отнемаме от правото,
да съществува...!?
И ако не за нас, то за нашите деца,
за по-напред и чисто бъдеще.
Земята движела е и ще движи
Живота ни напред към любовта.
Тогава нека я запазим чиста,
тъй както тя ни пази любовта.
© Ангел Всички права запазени
земята и природата един ден ще му напомнят, че Бог забавя,
но не забравя... Поздрави и от мен!