Не искам мраз, зима,
искам пролет и цветя,
остани при мен, любима,
когато пак ще полетя!
Душа за рози бленува,
за слънце и топли дни,
за теб само съществувам,
в теб са всички добрини!
Сълза за теб ще падне,
усмивка на уста ще грее,
за лъчи душа е жадна,
славей навън ще пее...
Мечти красиви, нереални
сред живота ми страдални!
© Георги Всички права запазени