Сняг вали. Тихо, кротко, бяло.
Светът е нов. Всичко засияло.
В къщичка насред гората,
той и тя - с пожар в телата.
Зимен вятър магнетично вее,
свойта стара песничка си пее...
Влюбените спят. Отмаляло...
Сняг вали. Тихо, кротко, бяло.
© Валентин Кабакчиев Всички права запазени