Зимна приказка
Зимна приказка думи реди
със кристали по снежни прозорци,
а луната на двора трепти
и пулсират сребристи потоци.
Тишината поглъща нощта
и безвремие вече царува,
тъй сиротен изглежда света,
че за утрото ново жадува.
© Боряна Пенева Всички права запазени