Обичам да усещам, че ме търсиш
търсенето в любовта
обичам чувството на свобода
чувството в любовта
обичам да те гледам как се смееш
усмивката на любовта
обичам докосването- онова специалното
докосването в любовта
обичам мириса на лятото
мирисът на любовта
обичам морето - спокойно или бурно
спокойствието и бурите в любовта
обичам да те помня като силен вятър
силата на любовта
обичам вълшебните моменти и сценарии
моментите в любовта
обичам топлината на слънцето
топлината на любовта
студ НЕ обичам
най-вече в любовта !
© Nikol Ivanova Всички права запазени