Знак за безкрайност
Времето
промъква се
през пролуката
между
заоблените ръбове
на чувствата...
и мислите.
В черна дупка
някъде
в спиралата...
спира!
Чака някой
да събуди
себе си!
Започва общуване!
А времето
сега
измерват
безброй часовници,
разпръснати
из Вселената!
- Знак за безкрайност?
- Ти си...!
© Доротея Всички права запазени
Поздравления, Доротея!