Бяло, зелено,
червено!... Трицветие!!!
ЗНАМЕ СВЕЩЕНО!!!
Бяло, зелено
и алено!... Багри на
ЗНАМЕ НЕТЛЕННО!!!
Бяло, зелено
и красно!... Трицветие
НАЙ-СЪКРОВЕНО!!!
Бяло, зелено,
червено!... Трибагрие,
С...
РАЙ...
НАПОЕНО!!!
© Стоян Минев Всички права запазени