Звезди
Звезди обсипват свода небесен
и нейде чува се шепот на песен.
Надежда те пораждат в душата
и напомнят за майчината обич свята.
Блестят над теб като на тепсия
и се молят за Божа орисия.
Да бъдем по-добри ние всички
и бъдем волни като птички.
Да летим свободно в небесата
и бъдат изпълнени с щастие сърцата.
Блестете, блестете тъй силно през нощта
и сбъдвайте реално нашата мечта.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова Всички права запазени