Звездици две…
(на Дани и Боби)
Родени от космични дъждове,
във моя свят дойдоха и изгряха -
звездици две от други светове,
с душата ми завинаги се сляха.
Прегърнах ги, дарих ги със любов
с онази вечност вътре във сърцето,
а после под небесен благослов,
петак зарових тайно във полето.
Прошепнах си сакралните слова -
да бъдат здрави, с вятър озарени,
над източната древна равнина,
мечтите им да дишат споделени.
Живеем със взаимна топлина
и с много нежност пееща във дните,
при нашата отворена врата,
смехът им като водопад се сипе.
Благодаря, немирнице Съдба,
за този дар Божествено кристален
и зная че ни чакат чудеса,
в един живот вълшебен и безкраен.
01.06.2017г.
Елица
© Елица Георгиева Всички права запазени