(На семейството ми)
Ясна нощ, луна, небе,
концерт на щурците
и поглеждам нагоре
да се полюбувам на звездите...
Тези, които днес осветяват
живота ми и които
вчера го ослепяваха също.
Всяка една със своята
неповторима яркост –
дискутират и изясняват
съмненията ми..
Ясна нощ, луна, небе
и великолепието
на вселената, която
дарява малкото ми аз
с голямата, безкрайна
радост да ме прегръщат
всички тези звезди
във вечността на небето ми...
© Аврора Всички права запазени