Звучи невероятно вярно,
в Живота стават Чудеса,
явяват се понякога, случайно,
на вярващите в Бог и в глупостта.
Звучи вълшебно и е истина
в Живота има Красота,
но ако зорлем я измисляме,
то - винаги е със цена.
Звучи отчайващо и безнадеждно,
Съдбата на характера - била слуга
и ако гените са грешни,
как ще присаждаме добри сърца.
Звучи налудно - фантастично,
но щяхме по-добре да спим,
ако ликът с душата си приличаха,
по-малко щяхме да грешим.
© Ивон Всички права запазени