...единственото хубаво,
което беше единственото неочаквано...
как исках да открия и преоткрия,
каквото ми каза,
в сърцето ми остана,
каквото премълча,
някак си разбрах,
а останалото
как ли ще разгадаем,
като се страхуваме
да си го признаем...
© Мария All rights reserved.