14 nov 2012, 9:44

* * * 

  Poesía
291 0 0

...единственото хубаво,

което беше единственото неочаквано...

как исках да открия и преоткрия,

каквото ми каза,

в сърцето ми остана,

каквото премълча,

някак си разбрах,

а останалото

как ли ще разгадаем,

като се страхуваме

да си го признаем...


© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??