14 нояб. 2012 г., 09:44

* * * 

  Поэзия
290 0 0

...единственото хубаво,

което беше единственото неочаквано...

как исках да открия и преоткрия,

каквото ми каза,

в сърцето ми остана,

каквото премълча,

някак си разбрах,

а останалото

как ли ще разгадаем,

като се страхуваме

да си го признаем...


© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??