14.11.2012 г., 9:44 ч.

* * * 

  Поезия
292 0 0

...единственото хубаво,

което беше единственото неочаквано...

как исках да открия и преоткрия,

каквото ми каза,

в сърцето ми остана,

каквото премълча,

някак си разбрах,

а останалото

как ли ще разгадаем,

като се страхуваме

да си го признаем...


© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??