Mar 30, 2010, 7:32 PM

* * * 

  Poetry
486 0 1

* * *

 

Цяла нощ

буйстваха

ненаситните ветрове…

Блъскаха

и разпъваха

сетивата ми голи...

Не укротиха смисъла.

Болното му присъствие

влудяваше тишината –

жадна за думите,

дълго очаквани,

но…

недочакани…

Умъдряла,

същността

се протегна

и строши клетката

на словесните капани…

Утрото простена –

ревниво.

Липсваше му

песента на щурците.

 

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря! Случиха ми се разни неща...Без малко да загубя светлината... След две операции се завърнах...
    Весели празници!
Random works
: ??:??