Dec 9, 2011, 11:26 AM

Бяла птица 

  Poetry » Love
566 0 4

Като бяла птица всяка сутрин идваш,

в момиче нежно ти се преобразяваш,

до мене тихичко присядаш

и щастие в сърцето ми донасяш.

 

Природата с глас те е дарила

всеки път ти песен да запяваш,

с гласа си сетивата ми ще галиш,

а вечер, както всяка друга, ще си тръгваш.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??