Като бяла птица всяка сутрин идваш,
в момиче нежно ти се преобразяваш,
до мене тихичко присядаш
и щастие в сърцето ми донасяш.
Природата с глас те е дарила
всеки път ти песен да запяваш,
с гласа си сетивата ми ще галиш,
а вечер, както всяка друга, ще си тръгваш.
© Никола Диманов Все права защищены