9.12.2011 г., 11:26 ч.

Бяла птица 

  Поезия » Любовна
567 0 4

Като бяла птица всяка сутрин идваш,

в момиче нежно ти се преобразяваш,

до мене тихичко присядаш

и щастие в сърцето ми донасяш.

 

Природата с глас те е дарила

всеки път ти песен да запяваш,

с гласа си сетивата ми ще галиш,

а вечер, както всяка друга, ще си тръгваш.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??