9 dic 2011, 11:26

Бяла птица 

  Poesía » De amor
568 0 4

Като бяла птица всяка сутрин идваш,

в момиче нежно ти се преобразяваш,

до мене тихичко присядаш

и щастие в сърцето ми донасяш.

 

Природата с глас те е дарила

всеки път ти песен да запяваш,

с гласа си сетивата ми ще галиш,

а вечер, както всяка друга, ще си тръгваш.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??