Apr 25, 2010, 7:53 PM

Цар на акарите 

  Poetry
714 0 4

шмугвам се в тунелите на жълтото

което нокти и куки

под алманаха на бръчките

са прели ли прели

дни от ноември юли декември

 

и е топло в жълтото и е топло

цял оазис време

цял оазис място

 

безпясъчно

 

провиквам се и ехото ми шибва

едната буза после другата ушите

когато цар си на акарите

еднакво

жълто

време

вечност

 

сънуваме омекотител за пране

© Деймиън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??