25 апр. 2010 г., 19:53

Цар на акарите 

  Поэзия
716 0 4

шмугвам се в тунелите на жълтото

което нокти и куки

под алманаха на бръчките

са прели ли прели

дни от ноември юли декември

 

и е топло в жълтото и е топло

цял оазис време

цял оазис място

 

безпясъчно

 

провиквам се и ехото ми шибва

едната буза после другата ушите

когато цар си на акарите

еднакво

жълто

време

вечност

 

сънуваме омекотител за пране

© Деймиън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??