25.04.2010 г., 19:53 ч.

Цар на акарите 

  Поезия
715 0 4

шмугвам се в тунелите на жълтото

което нокти и куки

под алманаха на бръчките

са прели ли прели

дни от ноември юли декември

 

и е топло в жълтото и е топло

цял оазис време

цял оазис място

 

безпясъчно

 

провиквам се и ехото ми шибва

едната буза после другата ушите

когато цар си на акарите

еднакво

жълто

време

вечност

 

сънуваме омекотител за пране

© Деймиън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??