May 23, 2015, 1:38 AM

Чувства 

  Poetry
441 0 1

Животът днешен и суров,

на който аз отдавна съм се врекъл,

не се интересува ни от чувства,

нито обещания,

а подлага сърцето ми на изпитания,

в моето сърце има обич не за трима,

има за дузина,

обич чиста като утринна роса,

вплела се в сутрешната красота.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??