23 мая 2015 г., 01:38

Чувства 

  Поэзия
444 0 1

Животът днешен и суров,

на който аз отдавна съм се врекъл,

не се интересува ни от чувства,

нито обещания,

а подлага сърцето ми на изпитания,

в моето сърце има обич не за трима,

има за дузина,

обич чиста като утринна роса,

вплела се в сутрешната красота.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??