23.05.2015 г., 1:38 ч.

Чувства 

  Поезия
442 0 1

Животът днешен и суров,

на който аз отдавна съм се врекъл,

не се интересува ни от чувства,

нито обещания,

а подлага сърцето ми на изпитания,

в моето сърце има обич не за трима,

има за дузина,

обич чиста като утринна роса,

вплела се в сутрешната красота.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??