Jun 7, 2012, 9:47 AM

Грях 

  Poetry » Love
402 0 0

Докоснахме греха,

за да избягаме от него,

докоснахме мига,

за да го запомним

ЗАВИНАГИ,

докоснахме греха,

за да се избавим от него,

избягахме от греха,

за да се върнем

при него

ОТЧАЙВАЩО

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??