7 июн. 2012 г., 09:47

Грях 

  Поэзия » Любовная
413 0 0

Докоснахме греха,

за да избягаме от него,

докоснахме мига,

за да го запомним

ЗАВИНАГИ,

докоснахме греха,

за да се избавим от него,

избягахме от греха,

за да се върнем

при него

ОТЧАЙВАЩО

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??